Arbeta hemifrån och få mer tid över

Drömmer du om att äntligen få mer tid i livet? Ja, känna att du faktiskt lever. Att du arbetar för att leva istället för att du bara lever för att arbeta. Ett mycket smart sätt att få mer tid över är genom att arbeta hemifrån. Idag finns det en mängd olika jobb som du kan utföra hemifrån med bara din din dator.

Arbeta hemifrån

Det finns många fördelar med att arbeta hemifrån:

  • Du slipper pendla.
  • Du kan arbeta mer effektivt.
  • Inga arbetsrelaterade konflikter.
  • Du får mer tid för familj, vänner eller träning.

Du kliver upp på morgonen, äter frukost, och är redan på arbetsplatsen. Ingen stress för att komma i tid. Om du inte hann tvätta igår så är det ingen som vet om du sitter i kostym eller mysbyxor. Att jobba hemifrån är också ett bra sätt att komma tillbaka till samhället efter sjukskrivning eller om du är arbetslös. Det finns många jobb att välja mellan: läkarsekreterare, skribent, mötesbokare, sköta administrativa sysslor, göra kundundersökningar, ta hand om IT och mycket mer. Du hittar drömjobb för att arbeta hemifrån hos The Place, som både erbjuder jobb hemifrån, extrajobb och vanliga anställningar på en arbetsplats. Det är också ett bra ställe för dig som arbetsgivare att hitta ny personal på.

Få mer tid

För att verkligen få tid över när du jobbar hemifrån måste du planera din tid väl och vara disciplinerad. Vissa arbeten som du kan utföra hemifrån är på schema, det vill säga du ”måste” arbeta mellan till exempel klockan 8-12. Du får betalt för tiden. Då hjälper själva schemat dig att arbeta effektivt. Men det finns också mer flytande jobb. Du ska bli klar med en uppgift inom en viss tid eller så kan du välja ganska fritt. Om du vill arbeta hemifrån för att få mer tid över – för att vara mer med dina barn eller bara få ett skönare liv – så är det viktigt att du planerar ditt arbete. Du vill ju utföra jobbet så snabbt som möjligt.

En av de saker som verkligen kan vara irriterande på ett vanligt jobb är ju att det egentligen inte spelar någon roll om du fixar uppgiften på 40 eller 60 minuter i timmen. Du måste vara kvar på arbetsplatsen tills arbetspasset är slut. Till skillnad mot om du arbetar hemifrån – nu kan du verkligen arbeta undan din 8-timmarsdag på 6 timmar. Det är själva arbetet, inte din närvaro, som är det viktiga. Även om du har ”passjobb” hemifrån kommer du att vinna tid genom att jobba undan så snabbt som du bara kan.

Disciplin

Disciplin är inget som några bara är födda med och andra inte har. Disciplin är något som vi alla måste arbeta på. Först ska du ta reda på när du jobbar som bäst – morgon, eftermiddag eller kväll. Genom att jobba på din allra bästa tid kommer du att få så mycket mer gjort. Det är många morgonmänniskor som äntligen kan nyttja dagen väl – de går upp tidigt, jobbar mellan 7-13 och är faktiskt klara för dagen.